Vi skapar värdefulla innergårdar

Vad vill din bostadsrättsförening få ut av er innergård? Ytor för gemenskap och avkoppling, eller förbättrade funktioner för cykelparkering, sophantering och förrådsmöjligheter? Axela ser till att er innergård når dess fulla potential och att ni som förening når era uppsatta mål.

En välmående och spirande gård innebär en värdeökning på flera plan. Föreställ dig att du tittar ut genom fönstret i din lägenhet. Det du ser är lummiga växter, mjuka gräsmattor och en inbjudande grillplats med sköna trädgårdsmöbler.

Innergården har alla möjligheter att bli en svalkande oas från stadens ljud och asfalt – en miljö som ökar trivseln och kvaliteten för de boende. Fastigheten blir dessutom ett attraktivt alternativ för dem på jakt efter ny bostad.

En modern konstruktion skapar en säkrare och tryggare miljö med nya möjligheter. Raka valv istället för runda minimerar antalet stödjande pelare och lokalen vinner extra takhöjd. Resultatet blir en yta som kan nyttjas optimalt för olika funktioner och verksamheter.