Du behöver inte tänka på allt

De arbeten vi utför har vi gjort förut. Genom våra erfarenheter har vi lärt oss hur form och funktion bäst kan kombineras för att skapa optimala lösningar. Som kund hos oss behöver du inte tänka på alla möjligheter – det gör vi åt dig.

Axela säkerställer att din bostadsrättsförening når era uppsatta mål med gårdsrenoveringen. Som din byggleverantör ser vi till att vardagen för de boende flyter på utan hinder och att alla funktioner fungerar, från sophanteringen till utrymmen för barnvagnar och cyklar.

Att renovera en innergård eller ett p-garage kan vara både tid- och resurskrävande för dig som styrelsemedlem. För att underlätta erbjuder vi dig en hjälpande hand under hela projektets gång. Axela är en trygg partner med bred kompetens och erfarenhet om tillvägagångssättet vid olika byggprojekt. Du kan alltid vända dig till oss vid frågor och funderingar. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter, svarar på dina frågor och hjälper dig vidare i kontakten med sakkunniga konsulter.

Följ ditt byggprojekt online

Som kund hos oss, erbjuder vi dig en unik möjlighet att följa ditt byggprojekt på vår hemsida. I vårt kundnät online lägger vår projektledare regelbundet upp information, bilder och statusrapporter så att du kan följa hur arbetet framskrider.