Jobba med oss

Vi är alltid på jakt efter kompetenta, engagerade medarbetare och nya underentreprenörer för vår verksamhet. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och ta för dig i en miljö som genomsyras av engagemang, transparens och ödmjukhet.

Axela är en snabbt växande byggföretag i Stockholm som utför renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Företaget startades 2007 och samtliga delägare är i allra högsta grad aktiva i den dagliga verksamheten. Vi står på en stabil kompetensgrund och erbjuder dig som medarbetare kontinuerlig vidareutbildning, ökat ansvar och insyn i företaget.

Hänsyn till uppdragsgivarna är vår främsta prioritet. Vi förutsätter därför noggrannhet, att du utan tvekan gör rent och snyggt efter utfört arbete och att du självklart för en god dialog med våra kunder.

Våra medarbetare

Axela har idag cirka 80 heltidsanställda medarbetare. I våra arbetsgrupper har vi god sammanhållning och närvarande chefer. Eftersom många av oss är ute på olika jobb ser vi med jämna mellanrum till att ordna aktiviteter så att alla får chans att träffa varandra. Det kan röra sig om kickoffer, fester, jultillställningar eller andra inspirerande påhitt.

Vi söker dig

Om du är en snickare, byggarbetare eller arbetsledare som älskar att arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna beslut är du varmt välkommen till Axela. Vi ser helst att du har yrkesbevis och körkort. I och med medlemskapet i Sveriges Byggindustrier är Axela anslutet till Byggmästareföreningens kollektivavtal.

Välkommen att skicka in din ansökan till info@axela.nu. Vid frågor, kontakta Loppan Falke på telefon 08-588 966 00.

Axela söker projektledare till uppsala

Vill du vara med och utöka vårat Uppsalakontor? Är du den vi söker? Axela söker en projektledare med erfarenhet i försäkringsärenden. Som projektledare hos Axela kommer du reglera/hantera alla typer av försäkringsskador åt våra upphandlade försäkringsbolag. Det är en utmanande men spännande tjänst, där du som projektledare kommer ha direktkontakt med både försäkringsbolag och försäkringstagare.

Som projektledare ingår arbeten som:

  • Besiktning av skador
  • Kalkylering och rapportering i Meps 2
  • Planering av arbetet
  • Ekonomi på projektnivå

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom byggsektorn. Vi tror att du är positiv, initiativrik, noggrann, har lätt för att samarbeta med andra och har en god förmåga att kommunicera.

Tjänsten är en heltidstjänst.