Renovering för nöjda hyresgäster

Axela genomför allt från mindre lokalanpassningar till större ombyggnationer. Vår främsta prioritet är att din slutkund blir nöjd med resultatet och att resan dit är enkel och smidig – med tids- och kostnadsplaner som håller hela vägen.

Bland våra tidigare uppdrag finns renovering inom kontor och tillverkande industri i Stockholm. Vi samarbetar till exempel med GVSK, Teracom, Fabegé och Vasakronan.

Tiden A och O

För våra kunder, och för oss, är tidsplanering A och O. Med lång erfarenhet och bred kunskap i bagaget kan vi göra korrekta tidsplaner som håller. Med andra ord vet du hur länge lokalen behöver stå tom och din hyresgäst vet när det går att flytta in. När tiden för arbetet har definierats, upprättar vi en kostnadsplan som ger dig en tydlig bild över vad lokalanpassningen kommer att kosta, och du behöver inte oroa dig för några obehagliga överraskningar.

Enkel resa

Axela ser till att hela byggprocessen, från första spadtaget fram till byggstädningen, blir en enkel resa. Vi lägger stor kraft på planeringen och samordningen mellan de olika arbetsmomenten och yrkesgrupperna, så att byggarbetet kan gå framåt snabbt, effektivt och med kvalitet. Valen av material, transporterna och vår hantering av byggsopor genomsyras av omtanke för miljön.

Följ projektet online

Vi vill föra en ärlig och transparent dialog med dig som uppdragsgivare. Du har därför möjlighet att följa dina projekt på vårt kundnät online. Här gör våra arbetsledare regelbundna uppdateringar om projektet och du kan även göra egna inlägg, lägga upp bilder och komma med synpunkter.

 • ABC Gruppen / Estate Europe

  Vi byggde om ytorna till konferensrum, kontorsrum och lager. Ett annorlunda inslag var ”Lekrummet”.
  Till projektet 

 • Axela huvudkontor

  Så här blev resultatet när vi byggde om vårt eget kontor med nya arbetsplatser och allmänna ytor.
  Till projektet 

 • Addtech

  Åt Addtech utförde vi en totalentreprenad om 3500 kvm med nya kontor och lagerytor.
  Till projektet