Om oss

Om oss

Axela är ett komplett byggföretag!

Vi utför renovering, ombyggnad och tillbyggnad över hela Stor-Stockholm, Uppsala, Gävle & Norrtälje. 

Visste du att varje år drabbas över hundratusen familjer av en vattenskada i hemmet! De hårdast drabbade utrymmena är kök och badrum och skadorna kan ofta härledas till brister i installationer, åldersförändringar eller bristande underhåll. Det finns åtgärder som du kan göra själv för att minska risken att bli en av de som drabbas. 

Något som är betydligt värre är mängden brandskador som sker i våra hem varje år! Bränder i hemmet är mycket farligt, statistiken säger att det brinner i våra hem mer än tjugotusen gånger och att i dessa brandskador omkommer fler än hundra personer varje år! Här kan vi verkligen göra skillnad och det går faktiskt att skydda sig från detta. 

Men vilka är egentligen Axela? 

Kort om oss Axela är ett av de företag som hjälper till när du drabbats av en skada i hemmet, vi vet att detta är en jobbig tid ni går igenom och vi vill finnas där och hjälpa till! Vi gör allt vi kan för att få tillbaks dig till den "normala vardagen" på snabbast möjliga tid och utan att tumma på kvalitén! Våran metodik skiljer sig, vi har sedan 2007 haft siktet inställt på att underlätta resans gång för våra försäkringstagare och arbetar ständigt med förbättringsåtgärder. Våra ledord är enkla och beskriver egentligen inget annat än en bra medmänniska, vi försöker ha med dessa ledord i allt vi gör, hur vi tänker, hur vi pratar och hur vi för oss med och mot varandra! 

Axelas grundstenar avspeglas i våra värderingar om att skapa ett företag med den brinnande kraften att lyckas och att hjälpa! 

Grundstenar

 Närvaro
 Engagemang
 Ärlighet
 Flexibilitet
 Lyhörd
 Osjälvisk
 Hjälpsam
 Tålamod
 Stöttande
 Förlåtande